Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с бензина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с бензина

Колеги имам Алфа 146 1.6 боксер
    Пробема е,че не работи на бензин,при смяна от газ на бензин почва да прекасва,заработва на ниски обороти нормално,но подам ли газ почва да глахне,над 2000 оборота.Не отива достатачно бензин,но от каде е проблема не знам,наи странното е че почна от веднаж да го прави.Карах е на маистор,сменихме бензиновия филтар и отпреде 2 маркуча за вакуум отиват в едно устроиство не сам на ясно с името му,та сменихме и него,но пробема си остана.
    Някои може ли да помогне?Мерси предварително колеги.

замерете налягането в бензиновата рейка. ей какви майстори.....
    точка

Comment

Проблем

А от време на време се оправя този проблем.Прекасва малко и си дига оборотите нормално,но да е запаля на бензин става много трудно.

Comment

Колега дано си оправил проблема,сподели!
        Алфа 145 1.6 София

Comment

Колеги,при мен се оказа хлабав гофрираният маркуч при бензиновата помпа и губеше налягането.След притягане и проба с компресор на налягане 3 бара сега пали като часовник и не глъхне.

Comment

Колега, трябва да е бил доста хлабав и ако имаш задръстен горивен филтър, съпротивлението става голямо. 3 бара не е много като налягане. Моят филтър беше задръстен много здраво и явно е подпомогнало за спукването на маркуч в бензиновата помпа.

Първоначално публикувано от atilev Покажи съобщение
            Колеги,при мен се оказа хлабав гофрираният маркуч при бензиновата помпа и губеше налягането.След притягане и проба с компресор на налягане 3 бара сега пали като часовник и не глъхне.

Comment

Инжектори,при мен от това се оказа проблема.Като не се кара на бензин малко се позадръстват

Comment

Working...
              X